Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vi NOR-POL AS V/Gorillabygg er er en flott gjeng med mennesker som ønsker å utrett noe med de kunnskaper og viten vi har og søker stadig nye utfordringer. Vi har kunnskap innen bygg og anlegg, grunnarbeider og v/a og betong arbeider.

Gorilla Bygg er i stadig utvikling og knytter til oss nye kontakter og kompetanse og tar på oss store og små jobber. Samarbeidsparterene og vi i Gorilla Bygg har høy kunnskap og kompetanse og utvikles til stadighet og vi setter stadig høyere krav til oss selv.

En Gjeng med flotte mennesker som trives og ser stadig etter nye muligheter å utfordringer og knytter stadig til oss andre selskaper og personer og ønsker nye velkommen.

Gorilla Bygg er gjennom nor-pol as knyttet sammen og vil med tiden bli ett holdingselskap med mange fasetter. det er gorilla dekk gorilla antirust gorilla utleie og gorilla bygg der alt startet.

ønsker gamle kunder og nye kunder samt samarbeidspartnere nye og gamle velkommen og ser fremover sammen på veien videre.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn